Simona Cerri

  • Simona Cerri

    Specialist in Internal Medecine, Diplomate ECEIM, Head of the Internal Medecine Department – internalmedicine@equitom.be

DVM MSc DipECEIM


Simona stuurde in 2007 af aan de Universiteit van Turin, Italië. Ze werkte gedurende twee jaar in een privé praktijk in Noord Italië voordat ze een internship begon aan de Universiteit van Luik in België. Daar bleef ze aan als assistent bij de afdeling inwendige geneeskunde en anesthesie. In 2014 begon ze haar driejarige specialisten opleiding in Inwendige Geneeskunde van het Paard (ECIEM). Gedurende deze tijd deed ze ervaring op in gastro-enterologie, neonatologie, luchtweg and infectieuze ziekten, cardiologie, neurologie and dermatologie.

Simona woonde meerdere internationale congressen bij waar ze haar onderzoek projecten "The acid-base status and the microbiota of horses suffering from atypical myopathy" en "The diastolic function of endurance horses after a long race" presenteerde.

Ze bracht een tijdje door op de paardenkliniek van de New Bolton Center (Pennsylvania, USA) om haar kennis van de neonatologie verder te versterken.

Sinds oktober 2017 is ze verantwoordelijk voor de dienst Inwendige Ziekten bij Equitom.


Zoë JoostensSpecialist in Medische Beeldvorming, Diplomate ECVDI, Diensthoofd Medische Beeldvorming
Jeroen DeclercqSpecialist in Chirurgie, Diplomate ECVS
Kadidja EssaheliManagement en HR
Kris Van RossemStal manager

x

Weet u het zeker?

Verwijder het volgende?

x