Externship programma

Equitom Equine Clinic biedt een stageprogramma aan gemotiveerde studenten diergeneeskunde. Door onze zeer grote caseload, geeft dit programma de student een unieke kans om een uitstekende klinische ervaring op te doen en een grote hoeveelheid informatie te verzamelen over diergeneeskunde.

Succesvolle kandidaten krijgen de kans om specialisten in de paardengeneeskunde te volgen op het gebied van chirurgie, anesthesie, orthopedie, medische beeldvorming, interne geneeskunde en oogheelkunde.

Om voor deze felbegeerde positie in aanmerking te komen, moeten de kandidaten ofwel in hun laatste jaar diergeneeskunde zitten of op het punt staan hun laatste jaar aan te vangen. Kandidaten moeten ook de Engelse taal beheersen (spreken, begrijpen en schrijven). Kennis van het Nederlands, Frans en/of Duits is een groot pluspunt.

Het stageprogramma duurt een maand (4 weken). De plaatsen zijn schaars, want voor elke maand worden slechts vier kandidaten geselecteerd.

Als u geïnteresseerd bent in dit programma, stuur dan een e-mail naar office@equitom.be en voeg uw CV en een motivatiebrief toe.

x

Weet u het zeker?

Verwijder het volgende?

x