Internship programma

Equitom biedt een officieel en erkend 1-jarig roterend internship programma aan. 

Onze interns roteren op een wekelijkse basis door de verschillende afdelingen van de kliniek. Ze werken onder de directe supervisie van onze veterinaire staf. Zes van onze clinici zijn gecertificeerde specialisten in verschillende domeinen van de diergeneeskunde (European and American College of Veterinary Surgeons, European College of Equine Internal Medicine, European College of Veterinary Diagnostic Imaging en European College of Veterinary Ophthalmology). Onze chirurg Dimitri Kadic is de verantwoordelijke/adviseur van het internship programma.

Aangezien het een officieel internship programma is, zullen interns op het einde van hun jaar in aanmerking komen voor een residentie programma. Onze internship richt zich op het geven van klinische training aan pas afgestudeerde dierenartsen. Het team bestaat momenteel uit acht pas afgestudeerde dierenartsen. De startdata zijn verspreid over het jaar. Voorafgaand aan de officiële startdatum wordt de nieuwe intern gevraagd een week mee te draaien met de collega die hij of zij vervangt om de aanpassing van de nieuwe intern te vergemakkelijken.

Voor meer informatie over de internship, gelieve het volgende document te raadplegen :

INTERNSHIPINTERNSHIP_PROGRAM_DOC.pdf

Hoe solliciteren?

Voor een succesvolle sollicitatie wordt een externship (zie externship) bij Equitom Equine Hospital geadviseerd. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te klikken.

Let op: vanwege verzekeringsdiplomatie komen alleen Europese kandidaten in aanmerking voor de stageplaats.

x

Weet u het zeker?

Verwijder het volgende?

x