Dr. Marieke Zimmerman

In 2008 behaalde Marieke haar diploma als dierenarts aan de Universiteit Gent.

Zij specialiseerde zich verder bij ‘ l’Ecole Nationale Vétérinaire de Maisons-Alfort’ en bij de ‘CIRALE’ (een centrum voor medische beeldvorming en orthopedie van het paard) in Frankrijk.

In 2009, perfectioneerde ze haar kennis tijdens een tweede interne opleiding aan het ‘Animal Health Trust’ instituut in het Verenigd Koninkrijk, geconcentreerd op de orthopedie en beeldvorming bij het paard. Zij specialiseerde zich tevens in de diagnostiek van kreupelheid, verminderde prestaties, en medische beeldvorming bij het paard. Ze schreef verschillende publicaties over het ‘Kissing Spine’ syndroom (letterlijk ‘kussende wervels’) in internationale tijdschriften.

In 2010, werkte ze voor een periode van 3 jaar samen met Marc Suls - orthopedisch specialist - en specialiseerde zich verder, niet alleen in medische beeldvorming, maar ook in de behandeling en verzorging van sportpaarden.

In 2013, verdiepte zij haar MRI- en Scanner kennis gedurende 6 maanden aan de Universiteit van ‘Davis, BW Furlong and Associates’, de ‘Washington State University’, de ‘Colorado State University’, ‘Rossdales and Partners’ en aan ‘l’Ecole Nationale Vétérinaire de Lyon’.

Dr. Ilaria Marano
Dierenarts
Inge Schepers
Dierenartsassistente
Mahi-Eddine Essaheli
Administratief bediende
Karolien Timmermans
Algemeen Onderhoud

x

Weet u het zeker?

Verwijder het volgende?

x