Zoë Joostens

  • Zoë Joostens

    Specialist in Veterinary diagnostic imaging, Diplomate of the European College of Veterinary Diagnostic Imaging, Hoofd van de dienst Beeldvorming – info@equinediagnosticcenter.be

DVM MSc DipECVDI

Na het behalen van haar diploma aan de Faculteit Diergeneeskunde te Gent, werkte ze enige tijd in de privésector, voornamelijk toegespitst op orthopedie bij sportpaarden alsook bij kleine huisdieren. Hier ontdekte ze haar voorliefde voor medische beeldvorming.

Ze volbracht een gespecialiseerd internship in medische beeldvorming en vervolgde dit succesvol met een residentie voor het European College of Veterinary Diagnostic Imaging (ECVDI) aan de Faculteit Diergeneeskunde te Luik en het orthopedisch centrum voor paarden CIRALE-Enva te Frankrijk.

Aan diezelfde faculteit startte ze bovendien een doctoraat, publiceerde ze wetenschappelijke artikels en deed verschillende presentaties op nationale en internationale congressen. Naast haar dagdagelijkse klinische werk, draagt ze dus ook wetenschappelijk onderzoek hoog in het vaandel en hoopt ze zo de klinische relevantie van vaak gediagnosticeerde letsels bij sportpaarden in detail te brengen.

Tom MariënOprichter en CEO van Equitom, Hoofd Dienst Chirurgie
Simona CerriSpecialist Inwendige Ziekten, Diplomate of the European College of Veterinary Internal Medecine, Hoofd Dienst Inwendige Ziekten
Lothar VanslambrouckDierenarts Orthopedie en mankheidsonderzoek, Hoofd van de Dienst Orthopedie
Kadidja EssaheliManagement en HR

x

Weet u het zeker?

Verwijder het volgende?

x